Prøv for 0 kr.

Om Wype

Wype er udviklet af Bonnier Publications, som står bag mere end 40 brands og udkommer i op til 6 lande. Bonnier Publications A/S har fokus på, at levere viden og underholdning i høj kvalitet og dækker interesser inden for mange forskellige emner, som fx historie, sundhed og træning, fotografering, gør-det-selv arbejde, mad, mode og videnskab.

Udvalg i Wype
Med Wype får du adgang til alle de nyeste udgaver af alle vores magasiner i et digitalt univers. Med 16 populære titler, som Illustreret Videnskab, I FORM, COSTUME, Bo Bedre og mange flere, er der underholdning til historienørderne, sportsentusiasterne, de modeinteresserede, de eventyrlystne – og sikkert også dig!

Forbedret læseoplevelse
Wype har fået nye funktioner, som gør det nemmere og mere behageligt at læse magasiner og artikler på dine forskellige devices – både derhjemme og på farten. Én af de forbedrede funktioner er læseoplevelsen, hvor vi har trukket teksten ud af magasinerne, så artiklerne kan læses som ren tekst. Det kan du gøre i udgivelser tilbage til december 2018.

Del med familien
Med Wype kan du fordybe dig i vores magasiners forskellige universer. Wype kan bruges på op til 5 enheder, så hele familien kan deles om godt indhold.

Download og læs når du er offline
Download når du har internetforbindelse, så du altid kan læse dine yndlingsmagasiner og artikler, når du er offline i udlandet eller på flyet.

Bogmærk dine yndlings artikler
Når du læser en artikel kan du klikke på det lille bogmærke ikon, som vil tilføje den artikel til din bogmærke oversigt. Så vil du hurtigt kunne finde dine yndlingsartikler igen – eller samle en masse artikler, som du vil læse på et senere tidspunkt.